Monday, February 27, 2012

1st trial on keyboard

Assalamualaikum..
hyeppp..*entah lah aku hye dekat sapa. yalah, belog aku tak famous amous gitu*
dah lama dah beli keyboard dekat setahun dah pon. keyboard MURAH =)
cuti semester ne baru tergerak hati nak tekan-tekan keyboard berhabuk tu. kesian dia, duduk atas meja tanpa disentuh.
try search internet hari tu tutorial main keyboard ne. so, try lah lagu 'lazy song' Bruno Mars.
actually, tak minat langsung pon lagu tu. tapi dah search punya search jumpa lagu tu ja. =P
oh, lame on me. banyak jugak lah mistakes bila main benda alah neh. kadang2 terlaju dari lagunya, terpelahan lah ter'stuck' lah. macam-macam. well, human being kan? mana ada yang perfect gitu, prefect ramai lah.*mwahahaha*
tadaaaa..urgggh *sigh*


video

oke, lepas neh dah tak boleh pegang keyboard dah. nak balik selangor dah. perlu fokus study.

=)

salam.